kilimanjaro W2 074 1200x800

Det er utallige fordeler med å bruke et utendørs boblebad. Tenk bare på at du etter en hard arbeidsdag kan slappe av i de beroligende boblene og riste av deg alt stresset på arbeidsplassen. De helsemessige fordelene ved regelmessig bruk av Wellis massasjebad er mange og verdt å dra nytte av. Hva er fordelene med å bruke det, og hvilke vedlikeholdstips bør du følge når du installerer et utendørs boblebad i hagen din?

Helsefordelene med et utendørs boblebad

Et utendørs boblebad passer perfekt inn i enhver hage. Uansett om den er liten eller stor, kan alle finne den perfekte Wellis badestampen for sine behov i vårt sortiment. De er ikke bare for avslapping, for det finnes utallige helsefordeler ved regelmessig bruk av massasjebad. Hvilke er de?

Stresslindring: Et bad i et badestamp utendørs kan bidra til å fjerne stresset i hverdagen. Det varme vannet får musklene til å slappe av og løser opp spenninger, noe som gir en følelse av ro og velvære. Det er alltid godt å slappe av etter en lang dag på jobb!

Bedre blodsirkulasjon: Varmen i vannet utvider blodårene, noe som fører til bedre sirkulasjon. Dette kan bidra til å redusere betennelser, lindre ømhet og fremme raskere tilheling.

Bedre søvn: Et bad i boblebadet før leggetid kan forbedre søvnkvaliteten. Avslapningen som det varme vannet gir, bidrar til å forberede kroppen på hvile, noe som fører til en dypere og mer avslappende søvn. Hvis du i tillegg bruker spa-aromaer i massasjebadet, kan du forbedre søvnen din enda mer!

Smertebehandling: Personer som lider av kroniske smertetilstander som leddgikt eller fibromyalgi, finner ofte lindring i den beroligende varmen fra et massasjebad. Vannets oppdrift reduserer trykket på leddene og lindrer ubehaget. Hvis du skal bruke Wellis badestamp til disse formålene, må du ta kontakt med legen din om regelmessig behandling.

Vedlikeholdstips for et utendørs massasjebad

For å være sikker på at du kan bruke massasjebadet ditt hver dag, er det lurt å vedlikeholde det regelmessig. Dette er enkle ting som kan forlenge levetiden til Wellis-spabadet ditt betraktelig, og ved å gjøre dem kan du alltid nyte rent og friskt vann. Hvilke nyttige vedlikeholdspunkter bør du tenke på når du bruker et massasjebad?

Regelmessig rengjøring: Hold massasjebadet rent ved å følge en rutinemessig vedlikeholdsplan. Dette innebærer blant annet å skumme overflaten for rusk, skrubbe veggene og opprettholde riktig kjemisk balanse.

Vannkvalitet: Test vannet regelmessig for å sikre at det er balansert og fritt for skadelige bakterier. Oppretthold pH-nivået og bruk desinfeksjonsmidler som anbefalt av produsenten. På denne måten bidrar du til en kontinuerlig tilførsel av rent vann.

Bruk av overtrekk: Invester i et overtrekk av høy kvalitet for å holde på varmen, minimere fordampning og holde skitt ute. Ta av dekselet når du bruker massasjebadet, og sett det på igjen etterpå for å spare energi. Mange tror at det er nok å legge et tak over massasjebadet, men den eneste sikre beskyttelsen er taket og tildekkingen.

Et utendørs massasjebad har utallige fordeler som du kan bruke til å forbedre helsen din. For at du skal kunne bruke Wellis-spabadet ditt hver dag, er det imidlertid viktig med regelmessig vedlikehold, noe som krever opptil 1 time per uke..