Wellis Dabas Dori 24 70 82 1

Bruken av varmepumper har i den senere tid blitt svært populær blant badestampbrukere. Det er mange fordeler med dette tilbehøret, la oss se hvilke som er de viktigste.

Energieffektivitet: Varmepumper er kjent for sin energieffektivitet sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingsmetoder som elektriske motstandsovner eller gassovner. De kan trekke ut varme fra luften eller vannet rundt, konsentrere den og overføre den til vannet i massasjebadet, slik at det kreves mindre strøm for å varme opp vannet. Wellis Smart-In-Step innebygde varmepumpe kan fungere fra -5 °C til +40 °C, noe som gir en energibesparelse på 70-75 %. Utmerket ytelse fra en varmepumpe!

Kostnadsbesparelser: På grunn av sin energieffektivitet kan varmepumper føre til lavere energiregninger over tid, slik at du sparer penger på oppvarming av massasjebadet. En besparelse på 70-75 % av oppvarmingsenergien vil gjenspeiles i den totale regningen.

Miljøvennlig: Varmepumper produserer mindre klimagassutslipp sammenlignet med andre oppvarmingsmetoder, noe som gjør dem til et mer miljøvennlig alternativ. Miljøvern er viktig for Wellis, og derfor har vi utviklet vårt Smart-in-Step-tilbehør, som har en innebygd varmepumpe.

Jevn oppvarming: Varmepumper kan opprettholde en jevn temperatur i massasjebadet, slik at du alltid får en behagelig og behagelig opplevelse uten svingninger i vanntemperaturen.

Lang levetid: Varmepumper har vanligvis lengre levetid enn tradisjonelle varmeovner, noe som reduserer behovet for hyppige utskiftninger og vedlikeholdskostnader.

Wellis Smart-In Step har en innebygd varmepumpe på 3 kW, som kan lagres under trinnet. Varmepumpen kan brukes fra -5 °C til +40 °C, noe som gir en energibesparelse på 70-75 %. Vi har laget oppbevaringsrom inne i trappen, og det er også mulig å lade mobiltelefoner og lyse opp rundt trinnene. Det kan være svært nyttig å bruke varmepumpetilbehøret av de ovennevnte grunnene.

Hvor lang tid tar det å varme opp et massasjebad med en varmepumpe?

Varmepumpen kan varme opp vannet i massasjebadet på en miljøvennlig måte. Dette tilbehøret trenger vanligvis mellom 24 og 72 timer for å varme opp et massasjebad med 11 °C, noe som er en ekstraordinær prestasjon. Oppvarmingstiden for massasjebadet ditt avhenger av mange faktorer. Disse er lufttemperaturen, størrelsen på varmepumpen og massasjebadet, den aktuelle vanntemperaturen og selvfølgelig den ønskede vanntemperaturen. og bruk av solvarmeteppe. Det spiller også en rolle om du bruker et overtrekk på massasjebadet eller ikke.

Bruk av varmepumpetilbehøret kan være svært nyttig av de ovennevnte grunnene. Kjøp Wellis Smart-In Step fra vår nettside og bruk den sammen med massasjebadet ditt for et* miljøvennlig liv!