WE00143 Smart In Step night 2048x1375 1

Bruken av varmepumper har i den senere tid blitt svært populær blant brukere av badestamper. I tillegg til at de er svært nyttige for å få badestampen til å fungere, reduserer de for eksempel også husholdningskostnadene. Det er mange fordeler med dette tilbehøret, la oss se hvilke som er de viktigste.

Bruk av varmepumper – energieffektivt arbeid

Bruk av varmepumper er veldig bra for miljøet. Hovedgrunnen til at folk velger dem, er energieffektiviteten. Varmepumper er kjent for å være energieffektive sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingsmetoder som elektriske motstandsovner eller gassovner. De kan trekke ut varme fra luften eller vannet rundt, konsentrere den og overføre den til vannet i massasjebadet, slik at det kreves mindre strøm for å varme opp vannet. Wellis Smart-In-Step innebygde varmepumpe kan fungere fra -5 °C til +40 °C, noe som gir en energibesparelse på 70-75 %. Utmerket ytelse fra en varmepumpe!

Bruk av varmepumper – kostnadsbesparende og miljøvennlig

På grunn av sin energieffektivitet kan bruk av varmepumper føre til lavere energiregninger over tid, slik at du sparer penger på oppvarming av badestampen. En besparelse på 70-75 % av oppvarmingsenergien vil gjenspeiles i den totale regningen. I tillegg produserer varmepumper mindre klimagassutslipp sammenlignet med andre oppvarmingsmetoder, noe som gjør dem til et mer miljøvennlig alternativ. Miljøvern er viktig for Wellis, og det er derfor vi har utviklet vårt Smart-in-Step-tilbehør, som har en innebygd varmepumpe.

Hvorfor bør du prøve Wellis Smart-inStep?

Wellis Smart-in-Step har en innebygd varmepumpe på 3 kW, som kan lagres under trinnet. Varmepumpen kan brukes fra -5 °C til +40 °C, noe som gir en energibesparelse på 70-75 %. Vi har laget oppbevaringsrom inne i trappen, og det er også mulig å lade mobiltelefoner og lyse opp rundt trinnene. Det kan være svært nyttig å bruke varmepumpetilbehøret av de ovennevnte grunnene.