Wellis Jakuzzi masodik 524

Europeiske utendørs badestamper til hjemmet ditt!

Et europeisk utendørs massasjebad til hjemmet er et perfekt supplement til hagen din. Du kan oppleve alle velværeelementene i ditt eget hjem, uten å måtte stå i kø og vente på å få bruke badestampen. Forestill deg at du ligger i varmt, boblende vann under åpen himmel, omgitt av naturens ro – selve innbegrepet av avslapping. Takket være sitt vakre design og utseende er Wellis helt i front blant europeiske badestamper, så hvis du ønsker å tilføre dette merket til hagen din, har du kommet til rett sted!

Avansert design og luksuriøs design i ditt europeiske utendørs badestamp!

Utseendet til europeiske utendørs badestamper er unikt når det gjelder design. Wellis passer sømløst inn i ulike arkitektoniske stiler og utendørs landskap, og gjør alltid en flott figur på det europeiske markedet for massasjebad. Ny spa-design, nye løsninger og et nytt isolasjonssystem er de beste egenskapene til merket. Med 61 patenter og mange innovasjoner er Wellis Life Premium-spabadene unike i verden når det gjelder energieffektivitet.

I tillegg er de forskjellige funksjonene ikke ubetydelige faktorer når du velger et europeisk utendørs boblebad. Mange modeller er utstyrt med massasjedyser som kan tilpasses, slik at du kan målrette mot spesifikke områder med spenninger og muskelsårhet. Noen Wellis-spabad har innebygd LED-belysning, noe som skaper en fascinerende atmosfære for kveldsbad. I tillegg har moderne massasjebad ofte smartteknologi som gjør det mulig å fjernstyre dem via smarttelefon-apper, noe som gjør dem praktiske og brukervennlige. Det er dette som vil gjøre avslapningen hjemme perfekt, og som vil få deg til å nyte tiden i massasjebadet enda mer!

Varmepumper og sirkulasjonspumper i europeiske utendørs massasjebad

Tilbehøret som trengs for energieffektivitet er varmepumper og sirkulasjonspumper, noe som gjør de europeiske utendørs badestampene dine perfekte. I Wellis Life-modellene har vi en energibesparende W-EC-sirkulasjonspumpe, som har et svært lavt strømforbruk (190 W/H). Dette garanterer lang levetid og stillegående drift, noe som er avgjørende for miljøvennlig og kostnadseffektiv drift.

Wellis Smart-In-Step har en innebygd varmepumpe som kan operere fra -5 °C til +40 °C. Dette gir en energibesparelse på 70-75 %. Vi har laget oppbevaringsrom inne i trappen, og det er også mulig å lade mobiltelefoner og lyse opp rundt trinnene.

Terapeutiske fordeler med massasjebad

En av de mest overbevisende grunnene til å investere i et europeisk utendørs boblebad er de mange terapeutiske fordelene de tilbyr. Kombinasjonen av varmt vann, oppdrift og hydroterapistråler kan bidra til å lindre muskelsmerter, redusere stress og fremme avslapning. Regelmessige boblebadøkter i Wellis-spaet har blitt knyttet til forbedret søvnkvalitet, økt sirkulasjon og til og med lindring av tilstander som leddgikt og fibromyalgi. Ved å innlemme hydroterapi i rutinen din kan du prioritere egenpleie og velvære uten å forlate hjemmets trygge rammer. Men før du bruker massasjebadet i terapeutisk øyemed, må du diskutere med legen din hvordan og hvor lenge du kan bruke det.

Europeiske utendørs badestamper tilbyr luksuriøs avslapping i ditt eget hjem, og kombinerer elegant design med avanserte funksjoner og terapeutiske fordeler. Hvis du ønsker å slappe av i boblenes favntak hver dag, bli kvitt muskelsmerter og nyte den velgjørende fargeterapeutiske effekten av LED-lys, bør du definitivt skaffe deg en Wellis Life-modell som du kan bruke hele året.