Wellis Jakuzzi masodik 482

Et badestamp inne i huset ditt krever noen forholdsregler. Et innendørs massasjebad har flere fordeler, hvis du har massasjebadet ditt innendørs, har det flere fordeler, som inkluderer privatliv, kontinuerlig bruk, brukervennlighet. Og du trenger ikke å bekymre deg for været, ettersom du kan bruke ditt eget Wellis badestamp i et inngjerdet rom når som helst. Hvis du tenker på å sette Wellis badestamp inne, vil disse tipsene være nyttige for deg!

Wellis badestamp inne i huset: Mål opp plassen og tilgangen!

Et Wellis massasjebad inne i huset krever plass. Sørg for å måle størrelsen på rommet du har tenkt å bruke massasjebadet i, ettersom du vil trenge tilgang til visse deler fra tid til annen (f.eks. for å skifte filter). Ikke klem massasjebadet inn mellom veggene, men la det være litt plass til bevegelse og ventilasjon.

For å få badestampen inn, er det også svært viktig med tilgang. Vurder rommets tilstand og sørg for at du kan få badestampen inn på en eller annen måte. Det kan ikke tas fra hverandre, det kan bare settes på plass i ett stykke, så det kan hende du til og med trenger en kran.

Inne i massasjebadet: gulvbelegg og tilbehør

Hvis du vurderer å sette Wellis badestampen innvendig, må du forberede gulvet. Ute i hagen er gress og stein ikke de mest glatte materialene. Men inne kan fliser og belegning lett bli en ulykkesrisiko.

Spør uansett en fagmann om hvilket gulvbelegg som passer best rundt badestampen, eller legg eventuelt sklisikkert materiale på de glatte flatene for å unngå ubehagelige situasjoner. Et innvendig badestampbad krever tilstrekkelig oppmerksomhet.

Vær oppmerksom på riktig ventilasjon og vedlikehold!

For å sikre at rommet er godt ventilert og unngå muggvekst, er ventilasjon viktig. Hvis du bygger et nytt rom for massasjebadet, bør du vurdere å installere avtrekksvifter, avfuktere eller andre ventilasjonssystemer for å holde luften frisk og tørr.

Riktig elektrisk installasjon er også nødvendig hvis du ønsker å installere massasjebadet innendørs. Snakk med en fagperson som kan hjelpe deg med å avgjøre om huset ditt er egnet. Det finnes for eksempel plug-and-play-modeller fra Wellis, som du bare plugger inn i en stikkontakt, så fungerer de.

Regelmessig vedlikehold er selvfølgelig også viktig for innendørs badestamper, men det krever ikke like mye oppmerksomhet som for utendørs. Her faller ikke løvet ned i badestampen, og du trenger ikke å rengjøre filtrene like ofte, men du bør absolutt ta hensyn til månedlig vedlikehold.

Hvis du følger disse tipsene, vil massasjebadet inne bli en evigvarende opplevelse for hele familien. Velg din favorittmodell fra Wellis-sortimentet, og nyt velvære året rundt!