Wellis Jakuzzi masodik 198

Vannbytte er en viktig metode i alle boblebadseieres liv. Det er ikke nok å behandle vannet med kjemikalier, holde det rent og vedlikeholde det på riktig måte, det er også viktig å sørge for at du bytter vannet regelmessig. Hvor ofte du må skifte vannet i massasjebadet ditt, avhenger av flere faktorer, blant annet bruk, vannvedlikeholdspraksis og hvilken type desinfiseringssystem du bruker.

Vannskift i massasjebadet – anbefaling og vannkvalitet

Vannskift i massasjebadet har en standard anbefaling for alle massasjebadmodeller. Vannet i Wellis massasjebad må skiftes hver 3. til 4. måned. Denne tiden gjelder hvis alle forskrifter, kjemikalier og vedlikehold er vurdert og overholdt, ellers kan det hende at du må skifte vannet mye oftere.

I tillegg til disse faktorene vil selvfølgelig også bruken din påvirke hvor ofte du trenger å skifte vannet i massasjebadet. Hvis du bare bruker Wellis-spabadet en gang i uken, er det tilstrekkelig med 3-4 månedlige utskiftninger, men hyppig daglig bruk kan også redusere denne tiden til 2-3 måneder.

Det er også viktig å ta hensyn til vannkvaliteten. Det er også viktig å ta hensyn til hvilken type vann som brukes i massasjebadet, det finnes steder der vannet er hardere og fullt av mineraler som kan påvirke vannskiftet i massasjebadet. Du må opprettholde forskjellige desinfeksjonsnivåer, stoffer som brom og klor krever kontinuerlig overvåking. Hvis vannet er for kalsiumrikt, vil det raskt vise seg på kantene av bassenget, og jern vil resultere i mindre enn vakkert vann. Regelmessig vedlikehold og kontroll av pH-nivået er derfor viktig. Du bør sjokkere vannet med jevne mellomrom for å fjerne forurensninger og opprettholde vannets klarhet.

Vannbytte i massasjebadet – filterrengjøring og vannets klarhet

Å holde filtrene rene er en viktig del av vannbyttet i massasjebadet. Hvis du ikke vasker dem hver uke og skifter dem hver eller annenhver måned, må du skifte vannet mye tidligere.

Vær også oppmerksom på vannet i massasjebadet. Er det uklart? Er det rent? Lukter det rart? Lukter det for mye klor? Flyter det rundt små ting i vannet? Hvis du merker vedvarende uklarhet, ubehagelig lukt eller problemer med å opprettholde den kjemiske balansen, kan det være på tide å skifte vannet, selv om det er før det anbefalte intervallet.

Følg alle reglene!

Se alltid i manualen fra produsenten av massasjebadet for spesifikke anbefalinger om vannbytte og vedlikeholdsrutiner. Trinnene er ikke vanskelige å følge, og det er enkelt å innføre behandling av massasjebadet i den ukentlige og daglige rutinen. Og metoden for vannbytte er demonstrert i flere videoer, som vi anbefaler for Wellis massasjebad.

Førsteklasses kvalitetsbadestamper fra Wellis tilbyr perfekt avslapning for alle. Skaff deg en av favorittmodellene dine og nyt vannets velværeeffekt hver dag i ditt eget hjem. Og bytt ut vannet i massasjebadet regelmessig for å slappe av i rent, sunt vann året rundt.