Disse 3 tilbehørene for eldre mennesker vil hjelpe deg med å bruke Wellis badestamp. Heldigvis har vi et bredt utvalg av tilbehør som gjør det enklere for eldre pårørende å komme seg inn og ut. Hva er Wellis-tilbehøret for eldre som du må ha?

3 tilbehør for eldre – velg disse premiumproduktene

WelliStep er ett av de 3 tilbehørene for eldre. Eldre slektninger klatrer ikke lenger like lett opp i Wellis badestampen som yngre. De trenger et ekstra tilbehør som gjør det enklere å komme seg inn og ut. WelliStep er designet for nettopp dette, med bare to trinn som kan tas i bruk med en gang. Takket være den lave utformingen trenger ikke dine eldre slektninger å ta store skritt, men det er akkurat i riktig høyde for å gjøre det enklere å bevege seg rundt. Velg dette av de 3 tilbehørene for eldre fra vårt brede sortiment!

3 tilbehør for eldre mennesker – enkel tilgang

SpaGrip er et svært nyttig tilbehør for eldre mennesker. Kombinasjonen av vann og glatte overflater gjør ethvert massasjebad til en potensiell fare. Det er derfor Wellis tilbyr SpaGrip. Uansett alder på brukeren av massasjebadet, tilbyr SpaGrip en trygg og praktisk måte å komme seg inn og ut av massasjebadet på. WelliStep er perfekt for eldre slektninger, som ikke trenger å bekymre seg for å skli inn eller ut.

Ikke glem dekselløfteren!

Easy Cover Lifter er en livsviktig løsning når du har eldre slektninger som bruker massasjebadet regelmessig. Boblebadtrekket er ikke så lett å flytte. Med Easy-Lifter dekselløfteren kan én person enkelt fjerne det termiske dekselet. Du trenger ikke å flytte det tunge lokket, lokkløfteren gjør alt for deg. Vi anbefaler den på det varmeste til eldre boblebadseiere som ikke ønsker å flytte på lokket.

Du finner mer nyttig tilbehør på nettstedet vårt, og kjøp det i dag for å nyte avslapping sammen med dine eldre slektninger.