Rio Grande W-Flow Premium Swim Spa

6 sitteplasser

Våre nye Rio Grande-produkter er resultatet av en lang utviklingsprosess. Denne modellen er den perfekte kombinasjonen av et velutstyrt boblebad og et svømmebasseng som brukes som en «fitnessmaskin» for en komplett treningsøkt. Interiøret i massasjebadet er identisk med den ergonomiske utformingen av det populære Wellis Malaga-bassenget. I tillegg til vannfontene er det også utstyrt med tre opplyste fontener, som skaper en avslappende atmosfære med sin visuelle effekt. De 40 massasjedysene gir de badende en optimal massasjeopplevelse, mens de superfine filterinnsatsene holder vannet i massasjebadet krystallklart. Svømmedelen av massasjebadet, som er utstyrt med et motstrømsystem, har fått et helt nytt design. Den innvendige bredden er nesten 2 meter, mens lengden er 314 cm.

SKU: WU00025

Eksklusive LED-lys

Det eksklusive kromoterapilyset er et direkte undervanns stemningslys som er integrert i massasjebadets sidevegg. Det består av 10 til 20 lysdioder, avhengig av massasjebadtype, som lyser opp i harmoni med den sentrale undervannskromoterapibelysningen som er installert i massasjebadet.

OZMIX™ SYSTEM

Gir 20 % friskere vann når det brukes med riktig mengde klor, sammenlignet med tradisjonelle systemer, og sørger for perfekt vannklarhet.

Energibesparende W-EC-sirkulasjonspumpe

Vannsirkulasjonspumpe med svært lavt energiforbruk (190 W/t). Lavt energiforbruk, lang levetid og stillegående drift gjør dette til et miljøvennlig og kostnadseffektivt produkt.

Product specification

Attributes
Farger

Sterling sølv / grå, Sterling sølv/ brun

Lydanlegg

Aquasoul™ Pro 4.1 sirkelformet flatt lydsystem

Isolasjon

Polyfoam (2 cm)

Filtrering av vann

Crystal Clean System, Ozmix™ system

Vannsirkulasjon

Energibesparende W-EC-sirkulasjonspumpe (0,25 kW)

Sidedeksel

HorizontSide™ eller semi-nedgravd UV-bestandig trestrukturert plast

Size and Dimensions
Weight

1300 kg

Dimensions

600 × 235 × 147 cm

Features
Belysning for fargeterapi

2 x 16 eksklusive LED-lys

Premium-løsninger

Aromaterapi, Smartphone™-app med WiFi

Technical specification
Strømbehov

1 x 20A 230V/50Hz minimum*, 1 x 35A 230V/50Hz minimum*

Hydromassasjepumpe

2 stk 3 HK med én hastighet (230V/50Hz)

Comfort solution
Mengde vann

6600 l

Ligge-/sitteplasser

1 liggeplass / 5 sitteplasser

Totalt antall jetfly

40

Belysning for fargeterapi

2 x 16 eksklusive LED-lys

The information on prices and technical specifications of the products in the online store is for information purposes only and does not constitute an offer, Wellis Hungary Ltd. reserves the right to make changes without prior notice.