ICELAND cold tub Dyppekar

1 sitteplass

Opplev fordelen av et kaldtvannsbad (CWI) med Wellis Iceland Cold Plunge Tub. Med dette karet kan du kjøle ned vannet til 2 °C eller varme det opp til 40 °C.

Med LED-lys inne i karet og på det utvendige panelet kan du nyte stemningen samtidig som du slapper av i en stilig enhet.
Installasjonen av dette Plug and Play-karet er svært enkel. Bare sett det på plass, fyll det med vann, still inn temperaturen og nyt fordelene ved CWI med Wellis Iceland.

Dimensjoner: 220 x 109 x 76 cm

SKU: WM00831
#welliswinter

LIFE Skandinavisk Isolasjon

Maksimal varmeisolasjon, minimalt energiforbruk. Sømløst installerte isolasjonspaneler og luftlommer i bunnplaten holder effektivt på vanntemperaturen og forhindrer varmetap. Den innvendige varmereflekterende folien reflekterer varmen som genereres av massasjemotorene, og akselererer vannoppvarmingsprosessen. Opplev uovertruffen komfort og effektivitet!

Energibesparende W-EC-sirkulasjonspumpe

Vannsirkulasjonspumpe med svært lavt energiforbruk (190 W/t). Lavt energiforbruk, lang levetid og stillegående drift gjør dette til et miljøvennlig og kostnadseffektivt produkt.

OZMIX™ SYSTEM

Gir 20 % friskere vann når det brukes med riktig mengde klor, sammenlignet med tradisjonelle systemer, og sørger for perfekt vannklarhet.

Kjøle- og varmepumpe

Kjøle- og varmepumpe

KJØLE/VARMEPUMPE (2-40 °C) 3 kW – 20CR3-SB

Iceland kjøle- og varmepumpe er i stand til å kjøle ned vannet til 2 °C. Driftstemperaturen varierer mellom -5 °C og 43 °C.
Den kan kjøle 100 liter 23 °C varmt vann ned til 5 °C på så lite som halvannen time, ved en utetemperatur på 15 °C.
Om ønskelig kan badevannet varmes opp til 40 °C for et behagelig kveldsbad. Med en varme-COP-verdi på 4,05 kan den levere 2,1 kW energi fra 500 W absorbert energi.
Innstillingene kan enkelt justeres ved hjelp av kontrollenheten som er utstyrt med et digitalt display, eller via applikasjonen som er installert på telefonen, selv fra fjerntliggende steder.

Forandrer livsstilen din

Å innlemme regelmessig kaldtvannsterapi i rutinen din kan føre til betydelige forbedringer i din generelle helse og velvære. Fra fysiske fordeler som redusert smerte og betennelse til mentale fordeler som bedre humør og mindre stress, kan nedsenking i kaldt vann gjøre livet ditt sunnere og morsommere. Prøv det i dag, og opplev de transformerende effektene selv!

Øker energi og årvåkenhet

Kaldt vann kan øke energinivået og årvåkenheten betydelig. Det plutselige temperaturfallet stimulerer kroppen, øker forbrenningen og utløser endorfiner, som er naturlige humørforsterkere. Dette gjør at du føler deg energisk, våken og bedre i stand til å fokusere gjennom hele dagen.

Reduserer stress og angst

Å senke seg ned i kaldt vann kan bidra til å redusere stress- og angstnivået. Det første sjokket i kaldt vann får kroppen til å frigjøre adrenalin og kortisol, som er de viktigste stresshormonene. Men over tid kan regelmessig kaldtvannsterapi bidra til å senke produksjonen av disse hormonene, noe som resulterer i en roligere og mer avslappet sinnstilstand.

Reduserer hevelse og smerte

Nedsenking i kaldt vann bidrar til å redusere hevelser og smerter i muskler og ledd ved å trekke sammen blodårene og redusere blodstrømmen til de berørte områdene. Denne prosessen bidrar til å lindre betennelse, noe som gjør det til et flott alternativ for de som sliter med leddgikt, muskelsårhet eller leddsmerter.

Forbedrer immunsystemets funksjon

Regelmessig nedsenking i kaldt vann har vist seg å styrke immunforsvaret. Kroppens respons på kaldt vann inkluderer en økning i produksjonen av hvite blodlegemer og andre immunceller som bidrar til å bekjempe infeksjoner. Denne økningen i immuncelleproduksjonen kan føre til et bedre generelt immunforsvar og redusert risiko for sykdom.

Product extensions

Product specification

Attributes
Farger

Ishvit / grå

Forsterkning

Poli-Max™ polyuretan

Isolasjon

LIFE Scandinavian isolasjonssystem

Vannsirkulasjon

Energibesparende W-EC-sirkulasjonspumpe (0,25 kW)

Filtrering av vann

1 pc Superfine filterpatron, Crystal Clean System, Ozmix™ system

Tilkobling

Plug & Play

Kjøleenhet

20CR3-SB kjøle-/varmepumpe

ICELAND kaldt kar

Livsstil, Øker energi og årvåkenhet, Reduserer stress og angst, Reduserer hevelse og smerte, Systemfunksjon

Size and Dimensions
Weight

200 kg

Dimensions

220 × 109 × 76 cm

Features
Belysning for fargeterapi

Hjørnebelysning, Sentral LED-belysning

Premium-løsninger

Smartphone™-app med WiFi, Termotrekk

Technical specification
Strømbehov

1 x 10A 230V/50Hz +P&P EU

Ramme

WPS

Comfort solution
Mengde vann

530 l

Ligge-/sitteplasser

1 person

Belysning for fargeterapi

Hjørnebelysning, Sentral LED-belysning

The information on prices and technical specifications of the products in the online store is for information purposes only and does not constitute an offer, Wellis Hungary Ltd. reserves the right to make changes without prior notice.